Over mij

Even voorstellen dan:

 

Mijn naam is André van der Kruissen, eigenaar en gediplomeerd trimmer van Hondenkapsalon 't Höfke. Veel mensen kennen mij misschien al, 't Höfke bestaat namelijk al ruim 30 jaar, maar ook voor iedereen die nieuw is een kort overzicht. 

Het begon allemaal toen ik een paar jaar getrouwd was en samen met mijn vrouw Marion twee onvergetelijke Dwergschnauzertjes aanschafte: Nena (peper en zout) en Wanda (zwart-zilver). Die moesten natuurlijk met regelmaat getrimd worden en ik ging hiervoor terug naar de fokker. Na een tijdje werd ik goede maatjes met de fokker en heeft hij mij het trimmen van een Schnauzer geleerd. Met succes, want onze honden vielen met regelmaat in de prijzen op diverse shows in binnen- en buitenland. 

 

 

Na het behalen van de juiste diploma’s is daar Hondenkapsalon ’t Höfke uit voort gekomen. Inmiddels zijn we dus ruim 30 jaar en de 12e Schnauzer verder en trim ik nog altijd met plezier. 
De hondenkapsalon is eigenhandig gemaakt en van allerlei gemakken voorzien om zo uw hond de beste behandeling te geven. 
Dit kwam ook goed van pas voor de dierenambulance, waarvoor ik jarenlang vrijwillig honden in nood heb geholpen met het fatsoeneren van de vacht.